Stars

ringostarr
(foto: Frederikke Brandt, ziarul local)

Aseară a fost Ringo Starr aici peste drum de noi. În parc. Pe lângă că e un parc cu niște copaci măreți prin care veverița țopăie ca la ea acasă și câte o căprioară se mai rătăcește câteodată, mai are și o scenă mică ca un amfiteatru grecesc unde se desfășoară de la nume mari la nume mici, adică de la un fost Beatles, Joe Cocker, Natalie Imbruglia, Simple Minds, etc. pe lângă alți artiști danezi, până la copiii mei la serbări școlare. Adică fi-miu acum două săptămâni a bătut toba pe același loc pe care aseară au umblat Ringo Starr & His All Starr Band (muzicieni de la Toto, Santana, Men at Work).

Noi ne-am învățat cu sunetul aproape în grădină așa că nu ne-am dus la concert, dar ne-am lipsit deci de experiența vizuală. Însă ne-am putut da seama că a fost super, am cântat odată cu ei, am fost in a yellow submarine, publicul s-a auzit foarte încântat, cooperant și exploziv, iar review-ul din ziarul de azi a fost o cascadă de cuvinte de laudă.

Și-apoi, să auzi cântece cu care ai crescut cum se revarsă dintr-odată pe terasa ta, e ceva!

Un magnetofon vechi invizibil care s-a învârtit timp de o oră și jumătate în continuu și care atunci când banda s-a terminat a intrat iar în debaraua de unde a fost scos pentru o seară răcoroasă și tânără de vară.

lund_pe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s