Valentine

Fata mea cea mare a avut de făcut o poezie la Engleză de Valentine’s Day. Am făcut-o împreună iar desenul e al ei. Mi-a zis că s-au amuzat colegii când le-a citit-o. Asta era și ideea (mea), că nu e cazul de poezie amoroasă serioasă la 12 ani. Eu totuși m-am amorezat de desenul ei, cred că unde mi-era mare dor, că au trecut zilele alea când desenau copiii ăștia (ai mei) care ar sta numai cu ipad-urile în poală și căștile pe urechi.

A short poem I made together with my daughter for an assignement she had in English class, with her drawing. That I like very much, probably more because I do miss my children’s drawings, since they would much rather sit with their ipads on their lap and headphones over the ears.

EPSON MFP image

Advertisements

7 thoughts on “Valentine

 1. ce dragut suna poezia. dar si desenul…e cumva tot sub semnatura ta si desenul.
  zici ca stau numai cu ipadurile? offf, viitorul nu suna bine :(. nici dante nu prea mai deseneaza decat in anumite momente de inspiratie sau are o tema dată.

  • Nu stiu de ce comentariile tale se duc in spam, si cum mereu vad in colt la clopotelul ala notificari, nu ma mai duc si pe la comentariile in sine ca sa vad ce sta ascuns.
   Mersi! Oh, da, si odata ce incepe cel mai mare, si cel/cei dupa el incep mai devreme cu toate, ca nu e chip sa ii tii deoparte. De ex. cu Disney Tv si filmele alea americane pt. tineret care mie imi ingusteaza creierul numai cand ii aud vorbind. Si in plus, odata ce-s la scoala, devine tot mai greu sa ii tii departe de tot felul de lucruri.

   • nu stiu nici eu de ce se duc in spam :(. au ceva cu mine.
    nu ma speria. eu pe dante nu l las la disney, de fapt sunt o mama care ii interzice multe din cele ce mie nu mi plac. n are decat sa creasca si fara ele. da, probabil ca scoala il va influenta si nu prea voi avea ce face. va trebui sa ma adaptez eu, cel mai probabil.

  • Zina, se poate, oricum stiu ca incepe interesul :D, tocmai de aceea, desi nu prea mi-a placut ideea profesoarei de a-i “incuraja” cu tema asta, am vrut sa n-o incurajez si eu si am pus nitel umor in ea, insistand pe copilarie in alea 6 versuri cate au trebuit sa faca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s