Fistic si desen pe stradă

Locul nostru preferat cu înghețată proaspăt făcută in fiecare zori de zi mi-a oferit azi fistic. Miercuri fusesem acolo și îi întrebasem de ce nu mai fac și înghețată de fistic. M-a întrebat managerul, un tip foarte plăcut, cu ochi albaștri, dacă îi duc dorul înghețatei de fistic. I-am zis că da, ca e cea mai bună. Mi-a zis că nu e prea cerută, dar că va lua în considerare. Azi, ce să văd, fistic în vitrină! Mi-a zis că da, vezi, noroc că ai venit azi! Ăsta da, mi-am zis și eu, și m-am bucurat de așa lucru minor poate, dar așa ceva e de ajuns să-ți facă ziua mai frumoasă.

Apoi în fața supermarketului stătea un homeless care desena, în lumea lui, cu un zâmbet pe față. Frumos și colorat.

hjemdraw2_pe_pe

Advertisements

4 thoughts on “Fistic si desen pe stradă

 1. O, draga Irina, sa nu mai spui niciodata ca inghetata de fistic e un…lucru minor! Glumesc, dar sa stii ca fara inghetata de fistic, verile astea caniculare ar fi anoste! Cat de fericit e desenatorul de pe strada, de fapt ai remarcat si tu…O zi cat mai buna, cu soare si inghetata de fistic, pe care banuiesc ca o savureaza si frumosii tai! 🙂

  • Pai asta era, da, el e un homeless dar sta si deseneaza, are borcanul cu apa si pensule, si zen-ul ala de pe fața lui.
   Inghetata aia de fistic e naturala, facuta cu fistic adevarat, si da, inghetata de fistic nu-i deloc ceva minor ;). Dar nu, ei prefera stracciatella :D.
   Duminica frumoasa si voua, cu soare, ca si la noi!

 2. De fapt, cât de puțin ne trebuie ca să fim fericiți… O înghețată de fistic (ție), o înghețată de nescafe (mie) și bucuria unui om care face ce-i place, fără constrângeri. … Sau nu e puțin?…

  Săptămână cât mai frumoasă, Irina!

  • Au si inghetata cu cafea acolo, dar nu stiu ce gust are :). Putin, mult, eu stiu? Important e sa putem fi fericiti, nu?
   Saptamana frumoasa si tie, Zina! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s