SuperBronzul

header_2016

N-aveam nicio intenție să scriu și eu, dar poate că ar trebui să spună și medaliata cu bronz vreo 3 vorbe? Că nu degeaba oi fi început cursurile de sculptură în bronz odată cu SuperBlogul. Să-nvăț să-mi fac medalia singură.

Am navigat printre cursuri și scrieri, am întârziat pe la a treia probă din lipsă de focus și dacă n-aș fi avut articolul gata, nu l-aș fi trimis când mi-am dat seama. E clar că atunci mi-am zis că poate nici nu contează 10 puncte în plus sau în minus, că tot pe după podium m-oi învârti. N-am știut atunci că voi pierde medalia de argint. Păi da! Că din aia nu știu să-mi fac, numai de bronz.

Am avut punctaj maxim la 3 probe, dintre care 2 au fost pentru Farmec. Cealaltă a fost pentru MediaDOT, adică tehnică, componente pentru computere, zău așa! M-am frecat la ochi dar nota tot acolo era.

Așadar o să mă uit la DVD-urile de la Empire Film și o să le ascult cu căștile de la MediaDOT în timp ce o să mă cremuiesc cu crema cu mac și o să mă epilez cu crema depilatoare de la Farmec.

Nu știu dacă aș mai repeta experiența, dar dacă e să-mi fac discursul aș spune: Mulțumesc SuperBlogului că m-a scos din Facebook în stradă, la alergat. Trebuia să-mi răcoresc mintea încinsă de sculpturi și scrieri. Iar timpul pierdut în virtutea inerției pe FB a fost utilizat intens pe SB.

La începutul anului am vrut să închid blogul. Ăsta e primul motiv. Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul ăsta. N-am început cu scrieri, ci cu mărgele. Cum au venit vorbele, nu mai știu. Au venit, au plecat. Uneori n-au putut face față artei care nici ea nu știu cum a venit. Mi-am fost în minte că dacă tot mă numesc blogger oricât m-aș împotrivi, măcar să bifez și eu competiția asta supremă și apoi să trag oblonul. Vorbele au revenit. Tot simt că le-oi alerga cu plasa de fluturi. Nu mai știu ce-mi e prin minte. Știu cum se toarnă bronzul.

 

 

Advertisements

4 thoughts on “SuperBronzul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s