Ia uite ce bine-ți stă cu mărțișor!

sur

-Hai măi bărbate, că Superblog-ul ăsta nu e capăt de lume! O să mai am timp să învârt în mămăligă, să mai fac mujdei, tocană și compot, stai liniștit! Ți-e foame? Hai să-ți pun masa! Și uite cât de bine îți stă cu mărțișorul ăla, ptiu!

(Cei doi au apărut într-o zi de iarnă la Academia de Artă, când eram în pană de inspirație și am luat niște lut. Pe urmă le-am încropit o bucătărie mică, și mai apoi i-am abandonat într-un colț, uscați și șifonați.
Dar ei s-au dezmorțit iar odată cu primăvara și spre mirarea mea, acum au și niște haine cam strâmbe pe ei (cât le-a permis nemișcarea lor), o sobă văruită, cuvertură pe pat, usturoi, ba chiar și pâine pe masă. El tot morocănos e, insă. I-o fi doar foame, la cât l-am ținut nemâncat și abandonat? Sau nu-i place mărțișorul de la ea? )

 

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Ia uite ce bine-ți stă cu mărțișor!

  1. Bun! De acum, prima proba să apară! Succes, fată talentată! Pentru tine va fi joaca de copii mici. Presimt. Eu nu știu nici ce e aceea platforma!

    • Adriana draga, nici eu nu stiam, de fapt nici acum nu sunt sigura ca stiu, am doar o idee :)).Dar nici nu cred ca-i musai sa stii. Sper doar sa nu uit de probe, la cat ma adancesc in proiectele mele artistice, cand ma apuc de cate ceva. No, succes si tie, fata la fel de talentata! 🙂

    • Multumesc, Zina, nu stiu, n-am vazut, si chiar nu intentionez sa ma uit nici in stanga, nici in dreapta, doar in foaia mea, e singurul motiv pentru care m-am bagat, acela ca am vrut sa vad daca mai pot scrie, sau ca mi s-a facut dor de scris, si fara o motivatie,vad ca nu mai scriu nimic.Cat oi scrie, oi vedea.Data trecuta stiu ca m-am oprit, ca n-am mai gasit motivatie in subiecte. Paradoxal :D.
      Weekend placut! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s