Arc-en-ciel

Fotografie2453_peAzi m-am trezit devreme pentru o sâmbătă, ca să mă duc la un curs de portret. Dar știu că mi-a părut mai ales bine că m-am trezit dintr-un coșmar. Cu părul ciufulit și ochii pe jumătate deschiși îi explicam vikingului că am avut o grozăvie de vis, cu teroriști înarmați care intraseră într-un loc public și lumea fugea speriată. Inclusiv eu fugeam, și m-am trezit cu un sentiment de panică și disperare și neputință.
Abia ce relatam coșmarul că vikingul se uită la mine cam nedumerit și-mi spune despre grozăvia din Paris. Mi-a fost de ajuns să mă trezesc de-a binelea și să-nțeleg că nebunia s-a mutat în realitate, la scară mai mare. Și chiar în Orașul Iubirii. Ăsta a făcut tristețea și mai profundă.
Mi-a mai adus pacea, din goana trenului, curcubeul dublu apărut după o ploaie torențială și întunecată. Și pictatul o zi întreagă. Și statul departe de orice sursă de știre până acum.
Of, că lumea asta, deși atât de pestriță, nu aduce deloc cu un arc-en-ciel …

Advertisements

14 thoughts on “Arc-en-ciel

 1. De ceva timp dorm cu tv-ul deschis. Nu că adorm, o fac intenționat. Când m-am trezit dimineață, am auzit vorbindu-se în franceză și țipete. Cumva se continua visul meu. Așa am și crezut, că e vis. Am închis televizorul și m-a înspăimântat liniștea. L-am deschis din nou și abia atunci am înțeles.

 2. O rază de speranță…Azi am desenat, greu la început, apoi tot mai curgător, pentru că trebuia să fac ceva. E trist, dar trebuie să mergem mai departe. Atenți la tot și la toate, la Europa noastră. Te pup, o duminică calmă și bună!

 3. Acum analizez mai atent fotografia și-mi dau seama că este excepțională.
  Aștept niște noutăți din acelea desenate atât de frumos și original, fie pe tricouri, fie pe mărgele, fie pe hârtie! Așa că…o zi cu inspirație a la Silvings îți doresc! 🙂

  • Si mie imi place, asa intr-un fel, desi cand am facut-o,rapid, cu telefonul meu vechi de 3 ani,nu mi s-a parut deloc buna, si nici n-as fi pus-o, daca n-ar fi fost in contextul asta, era singura care mi s-a parut reala si la obiect cu postul.
   Multumesc, Mirela, sper sa mai mazgalesc cate ceva, ca am asa un chef, desi inca nedefinit.O imbratisare :).

  • Asta asa e…
   Arata frumos intr-un fel mai banal, dupa mine, dar comunica ceva. Nu mi-a placut la inceput, dar n-aveam alta si n-as fi scris daca nu s-ar fi petrecut cosmarul ala real.
   Mutumesc pentru vizita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s