Zizzi

Îmi plac culorile puternice, prin urmare când intru prin magazinele de haine, mă învârt ca molia la bec după galben, roșu, verde, turcoaz și alte culori din astea cu temperament. Doar că pe aici pe la noi, oferta pentru domnițe și tinere doamne, rubrică în care mai cred că mă încadrez, e de negru, gri, alb și pe ici pe colo niște roz, bleu… în ultimul timp e drept, mai răsare și câte un galben sau un roșu, dar stă timid pe umeraș la umbra întunecatelor, și nici nu s-a întâmplat să-mi găsesc ceva pe plac.
În schimb doamnele de o anumită etate se bucură de culori nenumărate, de floricele, fluturași și tot felul de îmbrăcăminte de inspirație naturală, care normal astfel, îți bucură ochii. Mie, cel puțin.
Mai e o categorie de doamne și domnițe fără vârstă, și asta e categoria Zizzi. Adică durduliile. Rafturile și umerașele lor se scaldă în culori spre indignarea și neînțelegerea mea. Dar mi-a explicat fii-mea: „mama, păi trebuie să se simtă și ele bine că sunt grase!” Astăzi, după ce fii-mea mi-a atras atenția, pentru a nu știu câta oară: „mama, aici e Zizzi, iar ai uitat?” și eu am protestat resemnată că văzusem un galben care mi-a luat ochii, mi-a zis: „Mama, da’ de ce nu te faci grasă?” big-mommas-house

Advertisements

2 thoughts on “Zizzi

  1. Ha, ha! Chiar aşa, are dreptate fata! Ia să iei “măsuri”! Bunica mea avea o vorbă, când vedea pe cineva mai rotofei: “ce bine arăţi acum, te-ai mai întremat niţel”! 😀 Iar poza cu Coana mare…. este mortală!
    Numai bine!

    • Alex, asa am auzit si eu de la o ruda care tot vrea sa slabeasca cu diverse diete, dar cand am intrebat-o ce face cutare verisoara care era slaba, la fel a zis :))
      Un weekend frumos sa aveti, scuze pentru intarziere,am fost in vacanta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s