Van Gogh’s bedroom

In Keukenhof Park,Lille,Holland.The theme of this year is Vincent Van Gogh,as it is 125 years since his death.Inspired by the painting “Bedroom in Arles”.

În parcul Keukenhof,unul dintre cele mai mari parcuri de flori din lume,care se află in Lille,Olanda,aproape de Amsterdam.Tema acestui an e Vincent Van Gogh,cum in 2015 se împlinesc exact 125 de ani de la moartea pictorului.

VanGoghs

Și tabloul lui Van Gogh care reprezinta dormitorul lui in Casa Galbenă din Arles,tablou pe care l-am văzut în original la muzeul din Amsterdam.

vb

Advertisements

2 thoughts on “Van Gogh’s bedroom

  1. Îmi place mult tabloul…Van Gogh, în întregime. Olanda a fost prezentă și în Cluj, ieri, cu ocazia unei seri culturale olandeze generată de sărbătoarea lor națională. Elevii de la Lic. de Arte Vizuale au fost invitați acolo, iar Enya a desenat o moară de vând de care eu, una, m-am îndrăgostit! Și colegii ei au lucrat frumos.
    Să ai o săptămână cât mai bună, dragă Irina! 🙂

    • Oh,muzeul Van Gogh mi-a placut foarte mult,de la istoriile despre viata sa,la tablouri,foarte interesant.Am fost si noi la o Academie de Arte in Amsterdam,minunat loc de invatare si creatie!
      O saptamana spornica si voua,frumoase si talentate! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s