Trecute vieți?

reincarnation_albanian_505765Dintr-una într-alta,am ajuns sa citesc despre reîncarnare. Profesorul nostru de română din liceu,care era și teolog,ne vorbea despre budiști,despre karmă,despre cele 7 vieți,Nirvana…

Mi-amintesc că în copilarie aveam momente când parcă mă transpuneam în altă lume,momente scurte dar intense cumva,lumea aceea era neclară și parcă mereu aceeași,și mi se întâmpla oriunde,că mergeam pe stradă sau că eram la școală.Mi s-a întâmplat la ora de matematică,cu cel mai sever profesor din școală,adică nu chiar momentul cel mai prielnic.Știu doar că am pus capul pe bancă între brațe și pentru un timp scurt am fost în altă parte,mi-am revenit încet dar brusc cumva,în ghionturile colegei de bancă și în avertismentul profesorului că trebuie să fiu atentă și că ăla nu era timpul să dorm.Încă mă revăd,aiurită,ca picată din… altă lume.

Cum nu știam să explic ce e cu mine,aveam invariabil același răspuns : “M-am gândit la ceva și mi s-a făcut rău”… Pentru că mă lua o stare de amețeală.Dar nu stare din aia de care aș avea acum la amețeală și aș vedea negru sau puncte colorate,ci o stare așa,ca o transpunere,vedeam ceva,eram undeva,dar neclar.

Nici nu știu cum s-a terminat,cum de n-am mai avut trăiri din astea.Au încetat pur și simplu în timp.Am și uitat de ele până mai acum,la maturitate.

Vi s-a întâmplat vreodată ceva de genul ăsta?

Advertisements

6 thoughts on “Trecute vieți?

      • Unele au legătură cu realitatea. Dar mă visez și în locuri pe care nu le-am vizitat niciodată, uneori în trecut, cu persoane pe care nu le cunosc. Nu știu dacă au vreo legătură cu posibile vieți anterioare sau sunt doar rodul imaginației mele bogate 🙂 .

  1. Da , de nenumarate ori , insa nu mai vorbesc/scriu despre ele….Exploreaza-le! Nu le trece cu vederea! S-ar putea sa gasesti raspunsuri si intelesuri!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s