Gutui arămui

gutuiN-am mai pus mâna pe-o gutuie de când nu mai stau în țară,adica de 13 ani.Începusem să cred că nu doar că nu există aici,dar nici nu e un cuvânt pentru ele.Între timp m-am lămurit că există cuvântul,dar gutuia tot nu.Mare mi-a fost mirarea să văd la o colegă de Academie,când am avut de făcut un proiect pe tema culinară,că scoate gutui pe masă.Le-am mirosit zdravăn ca să fiu sigură că nu mă înșel,dar parfumul era același din memorie.

-Gutui??!

-Da,am unul bătrân,de vreo 50 de ani în grădină…

Trag concluzia că sunt deja demodate,de nu le văd pe nicăieri.Dar primesc câteva cu drag de la fată,bucuroasă că știu de ele.Acum nu știu…să le mănânc sau să le păstrez ca amintire??

Advertisements

3 thoughts on “Gutui arămui

  1. Nu vrei să-ţi trimit în loc de carte gutui? Am glumit. Iţi trimit carte cum îmi dai adresa.
    Legat de gutui nu pot crede că sunt demodate! Gutuia este regina toamnei, unul dintre cele mai parfumate fructe . Mai are şi proprietăţi curative în special în bolile tractului digestiv! Te pup.

    • Aura,am inteles ca scoti si carte cu Mirela acus,dupa ce apare si le semnati amandoua,iti dau adresa sa mi le trimiti.Ca parca dupa 1 dec. e,nu? Adica sa impusc 2 carti la un transport,zic ;). Weekend frumos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s