În dreapta ta

Ăsta-i un cântec care-mi place.Nici nu știu cum de l-am auzit,probabil la Kiss Fm pe care de obicei nu-l ascult,prefer Europa Fm ca are muzică mai de pe timpul meu :D,dar na,că mi-a ajuns muzica asta la urechi și mi-a plăcut de la bun început.Ceea ce e foarte rar,mie îmi trebuie să ascult un cântec de 2 ori măcar,sau să gust o supă,sau să citesc 2 pagini dintr-o carte…să-mi fac o părere.2 e numărul magic,când nu e 3.

Cântecul cu pricina,dară.De la primele acorduri sună bine.Nu? De ascultat în dreapta cuiva preferabil,dar merge și de unul singur.

Advertisements

6 thoughts on “În dreapta ta

  1. Eu l-am auzit prima dată într-un mijloc de transport în comun, în drum spre serviciu, dimineața. Mi-au atras atenția câteva versuri (în care mă cam regăseam, de ce să nu recunosc?) și m-am chinuit să rețin măcar refrenul, să îl pot căuta când ajung acasă. Numai că până am ajuns acasă, după serviciu, uitasem complet. Niciun cuvințel nu îmi mai aminteam, doar ideea. Așa că am intrat pe site-ul Kiss FM și am căutat în Top 40 (parcă) și l-am găsit 🙂 . Nu îți spun că l-am ascultat de câteva ori la rând în seara aceea. Nu e tocmai genul meu de muzică, dar îmi place. Poate și povestea e de vină 😆 . M-am bucurat mult să îl reascult acum, aici.

    • Da,cred ca si povestea are rolul ei 🙂 Dar e buna si melodia,totul,ca intreg.Si eu am ascultat-o de cateva ori la rand.Ma bucur ca-ti place si tie,am pus-o aici sa-mi amintesc de ea cand i-o trece vremea,daca m-oi gandi la ea.

  2. Mie mi se intampla des sa fiu prinsa, captivata, convisa de o melodie inca de la prima auditie. Asa s-a intamplat de exemplu cu piesa Armeniei de la Eurovision, am spus wow de cand am auzit-o prima data, a fost dragoste la prima vedere. Cam asa se intampla uneori si cu oamenii, pacat ca parerile se schimba in timp. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s