Cel care mă așteaptă

c.jpg

Am citit cartea asta repede, si cel mai mult in astea două zile de weekend, la umbra liliacului. Mi-era dor de o carte bună, care să îmi țină treaz interesul. Cred că e prima carte de care-mi amintesc cel puțin, pe care am citit-o foaie de foaie, fără să rasfoiesc prin paginile de sfârșit, din nerăbdare sau din curiozitate. Am vrut să mă las surprinsă de firul evenimentelor și să nu înterup ritmul cărții.

Acțiunea se petrece în Iran și asta mie mi-ar fi suficient să vreau să citesc cartea, pentru că cel puțin în preajma revoluției iraniene din 1979 obiceiurile, iubirile, trările,libertățile sunt altfel, ascunse și îngrădite după ziduri de case, tradiții și văluri chador.

Citatul ultimei pagini mi se pare esența întregii cărți:

Dar lucrul cel mai trist e că-mi face mai rău să știu că acum, ca și atunci, au fost cei dragi mie, persoanele de care sunt cel mai legată, care m-au făcut să sufăr și mi-au ucis spiritul.

Nu lăsați frumusețile ce vă trezesc sufletele să aștepte la infinit!

 

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Cel care mă așteaptă

    • Eu am comandat-o de la librariaeminescu.ro,care trimit si international,dar tu poate o gasesti in libarii.E buna.Merita.O saptamana frumoasa si tie,Alexandra! 🙂
      PS : Cred ca orice ai gasi de scriitoarea asta e bine scris,tocmai ce am terminat o a doua carte azi,mai micuta,”Tatal celuilalt copil”.Desi prima e mai “grea”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s