2013 in review

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 22,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 8 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Finalmente a venit și la mine raportul de bună postare.Mă bucur că au ales Opera din Sydney drept comparație,că e creația unui arhitect danez,Jørn Utzon.N-am performanțele celor din jurul meu,care dau spectacole la Louvre sau mai știu eu pe unde :D,n-am totuși nici mare afinitate pentru operă…Dar e bine așa cum e,că mă citesc puțini dar buni.Adică sunt o mică sirenă ascunsă într-o scoică pe fundul mării și ca să mă găsească cineva trebuie să sape prin nisip.Dacă însă deschide scoica găsește în perla din mâinile mele o lume vie,colorată și strălucitoare,cu scrieri din când în când,de la proză scurtă la poezii mai serioase sau mai umoristice,chiar și parodii,cu desene mai timide sau mai îndrăznețe,chiar și caricaturi,cu unele picturi,mărgele,brățări,scrieri telegrafice,fotografii multe,de privit pe îndelete cu o felie de prăjitură în față…un blog adică,din care se ivesc tot soiul de creații,după pofta inimii și a minții.Ale mele mai ales.Ale vouă,dacă vă regăsiți în ele.Și cu fiecare sfârșit de an descopăr focuri noi de artificii.Perla se transformă și capătă lumini și nuanțe diferite.Aș vrea să vă văd fețele luminate de fiecare dată când deschideți scoica și o găsiți pe sirena Silving,cu nume parcă de …inspirație scandinavă.Vă mulțumesc vouă,celor ce săpați încă prin nisip după perle.Să vă fie anul perlat!

Advertisements

6 thoughts on “2013 in review

  1. Si la mine tot opera din Sydney e sistem de masurare, dar uite ca nu stiam nimic despre arhitect si nici nu am creeat un text simplu si frumos ca al tau.

    • Sa stii ca nici eu n-a vazut pana ieri,desi altii erau de mult inaintea mea.Inainte imi aparea la notificari,acum am vazut din intamplare ca scria in stats,cursiv,cu albastru,deasupra tabelului aluia cu statistici,cum ar veni.Vezi daca e,daca nu,tre sa vina,ca acu sta tot acolo,nu dispare asa repede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s