2014 Artă / The White Horse

wh3

Atâta vreau să spun despre anul ăsta.Când toate alte planuri pe care le-aș putea avea sucombă într-unul (care nici măcar nu e plan ci pasiune),ce înseamnă? Că nu mai am așteptări sau că mi-am dat seama că viața este ceea ce se întâmplă când suntem ocupați cu planurile? Dar dacă viața se întâmplă ilustrată,atâta-i cer.Să mă ducă pe calul alb pe care mi-a adus persoane și lucruri frumoase,și să mă surprindă.Frumos,adică,de preferat,se înțelege.Că pentru asta-a caii albi.Pentru altele sunt caii negri,dar și lor le trebuie o coamă albăstrie,ca să știm că dincolo de întunericul lor e seninul.

2014 al meu o sa primească numele Artă.Că știu că și alții își botează anul pe care îl cresc din fașă și îl privesc cum se ridică și merge și trece prin zile și la sfârșit își ia zborul în neantul anilor din care mai rămâne câte o dată însemnată pe o foaie de hârtie reală sau virtuală,pe o fotografie,pe o schiță…2014 al meu va fi anul calului alb.Sper.Hm… Abia acum mi-am dat seama că e de fapt anul calului în zodiacul chinezesc.Magică potrivire!De fapt,chiar magică! Ce mi-o fi venit mie să desenez cai acum,tocmai la început de an al calului,și fără măcar să fiu conștientă de asta?

Pe cai,dară!

Advertisements

12 thoughts on “2014 Artă / The White Horse

 1. ei zi şi tu… ce-ţi veni … dar a meritat venitul ăsta… imi vine să-l pup pe căluţul tău alb. drept pe steaua lui semeaţă. multe amănunte îmi vine să îţi cer despre cum e pictat, pe ce etc , dar sper să te prind într-o discuţie privattă la o oră mai rezonabilă 🙂
  bravo pentru că ai îndrăznit şi să ştii că îmi place cuvântul anului ales de tine.

  • Nu e pictat,e desenat pe un program pe computer.Pe mine ma minuneaza cum,dupa ce am desenat si calutul asta,mi-am dat seama ca e anul calului :))
   Oricum aveam in cap cuvantul asta pe anul asta,doar ca l-am facut vizibil 🙂

 2. Silving, tocmai am scris pe fb,la Club, că acest căluț, pictat de tine, este al meu! E superb, iar anul tău … ARTĂ să fie, e păcat de talentul tău să fie altceva, eu te susțin. Pe anul meu am scris IUBIRE, așa mi-a venit. Dar eu am scris Artă pe însăși viața mea, iar acum nu-mi pare rău, dimpotrivă, a sosit momentul să ies cu lucrările mai la lumină. Aștept soarele primăverii. Succes! Te pup!

  • Mirela,pai exact,la tine viata e arta,deci normal sa alegi altceva.La mine e un drum abia inceput,firav 🙂 Dar e un drum care-mi place mult de tot,si e lejer,ca e placere.
   Multumesc Mirela,ma bucur ca-ti place asa de mult 🙂
   Iubire sa ai! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s