Greeting Cards /Felicitări cu povești

Made by my girls with a little bit of my help.

Făcute de fete,cu puțin ajutor din partea mea la partea cu tăiatul fetrului.Lipitul ,asamblatul și pictatul le aparțin,ideea generală e a mea,dar ele au venit cu sarea și piperul,adică detaliile.La sfârșit eu le-am împodobit cu versuri și felicitările povești au fost gata.

 

mr2b

Prima felicitare e a celei mici,de 7 ani.Ea a decorat bradul astfel,a pictat cojile de banane pe unde a vrut,bradul,a lipit moșul,bradul,steaua..

A doua e a celei mari,de 9 ani.Care a pictat bradul după imaginație,a vrut cadouri sub brad,le-a asamblat,a vrut un copil care să se uite pe fereastră și să aibă fes roșu,a ales culorile cadourilor,copilului…

mba1.jpg

mra2.jpg

Advertisements

11 thoughts on “Greeting Cards /Felicitări cu povești

  1. Eu de Mos Nicolae am desenat familiei doua felicitari si le-am colorat frumos. Pe felicitarea fetitei am desenat o fetita blonda cu cozi impletite si ochi albastri. Ce e interesant este ca a doua zi a primit de la o tanti o papusa blonda cu cozi impletite si…ochi albastri!

  2. Pingback: Cu felicitările la vot | SILVING

  3. Talentate fetitele, au cu cine sa semene. 🙂 Mie imi par geniale, foarte reusite, felicitari! 🙂 Ador cum a fost imbodobit primul bradut. E tare vesel. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s