Amestecate…iar

mc-004

-Cântarul nu mai are baterie… prost moment.Că exact cam de când a sucombat,a reînviat pasiunea mea pentru Mon Cheri,bomboanele cu ciocolată și lichior de cireșe,o nebunie. De fapt,după o pauză de vreun an de dispariție,s-a întâmplat să mi le găsească vikingul fix acum.A naibii coincidență! Așa că mănânc nestăpânit – de poftă nestăvilită,de făcut provizii pentru zile de posibilă re-dispariție? la adăpostul cântarului beteag și simt că atunci când ne vom aminti în sfârșit să luam o baterie,va fi doar ca să vreau să-l stric iar,drept protest.

-Deși iau punctaj relativ bun la Superblog- de genul:nici călare,nici pe jos,nici la țintă,dar suficient de aproape pe lângă, îmi pierd entuziasmul și inspirația pe zi ce trece.De parcă ar trebui să scot apă din piatră seacă.

-Tocmai ce am observat exact ,dar exact în acest moment,după ce am laptop-ul ăsta de vreun an jumate,că într-un colț jos scrie pe o etichetă mică :nVIDIA. Adică despre ce am scris în Joacă Gospodărească, fără să fi auzit vreodată termenul ăsta.Ciudat,cum între cele două plăci video (Ati și nVidia,despre care era vorba în probă) am ales-o tocmai pe asta.Probabil că mi-or mai fi picat ochii de alte zeci de ori pe eticheta asta,fără să o bag în cea mai mică seamă.Nici măcar nu mi-a rămas pe undeva în memorie.Uite așa sunt mai deșteaptă cu o informație…care nu știu la ce îmi va folosi.Dar mai știam eu asta dacă nu scriam la Superblog? Știam eu că plăcuțele astea video sunt integrate în computer de la mama lor? Și că probabil le schimbi doar dacă vrei ceva ultra performant? Nu,nu știam.Din nou…Puteam trăi oare fără informația asta?

-citesc “The Girl you left behind” (de Jojo Moyes).Mi-am luat-o ieri .Timp deci, să pun punct acestui amestec și să mai citesc câteva rânduri.

Advertisements

8 thoughts on “Amestecate…iar

 1. Punctual:
  1. Pantalonii de piele sa-ti fie cintarul deci e inutila cumpararea unei baterii.
  2. Mon Cherry=mon amour
  3. Traiasca superblogul ca altfel n-am fi stiut ca poti scrie, preabine inca, despre ce gindeste un creier prea hodinit de jurizare
  4. Sa fii sanatoasa Irino…ca multe-s cele nestiute.
  5….na ca acu’ mi-am pierdut si eu firu’ punctual ! Ah ba nu, mi-am amintit, ce e domne’ nvidia asta? 😀 Prescurtare de la Invidia, bag sama! Deci, traiasca si ea ca-i constructiva la un moment dat.

  • 1.Adevar graiesti,doar ca mi-e frica sa intru in ei acum :)) Acu na,se accepta o extravaganta pana imi umplu eu bateriile de Mon Cheri :)) Le-oi epuiza pe urma,incetisor.

   2. 😉
   3.Merci,ce sa mai zic,ca nu mai stiu ce sa mai zic,cum ziceam 😀 Ma chinui sa storc pietrele.Macar sa fi castigat storcatorul ala atata de reclamat cu superblogul asta,cred ca asa as fi avut si eu vreo sansa,ca facea suc din orice 😉

   4.nVIDIA e invidia Mariei pe Gicu,nu citisi? 😀 Da’ daca mai vrei informatii simple,cred ca as putea acu sa ti le dau,desi n-as fi crezut sa spun asta vreodata :))

 2. În amestec vin toate…eu la SB sunt călare, călare, jos de pe cal! Da’ nu-i bai! Acum știu cât e prețu’ unei invitații la cinematograf. 😆 Mai bine îmi plătesc eu biletul!

  • Lasa ca te urci pe cal in no time,toate la SB se intampla in no time,nici nu stii cand esti calare,cand esti pe jos :D.
   Eu nici n-am mai fost la cinema de 10 ani… apoi,tu ai teatrul,mai intens 🙂

 3. eu vin cu nVidia la tine pentru pantalonii de piele. desi nu am fost niciodata mare fan , la silueta mea de acum ( nu stiu de ce dar acum parca s mai silfida ca niciodata …o fi tot de la SuperBlog? ) cred ca mi s ar potrivi fix pentru a mi crea lookul increzator de care am nevoie.
  in plus te felicit ca citesti :).
  am dres o si eu cu nVidia pana la urma , dupa ce mi ai suflat tu subjectul de sub nas :)). dar mai bine asa, ca altfel eram tentata sa mi dau in vileag sotul si nu se cade :). deci pana la urma multzam.

  • Ah,nici macar (Super)blogul nu e mai important ca cititul,cum asa? 😉

   Zic: mi-am luat pantalonii de piele pe mine,pana si scandinavii astia care nu se uita asa explicativ dupa femei,dupa pantalonii aia tot au aruncat o privire cu o secunda mai lunga :))

   Deci- cu placere,sa zic? 😀

 4. Am redescoperit, si eu, placerea cititului.
  In rest… nu particip la concursuri, campanii, probe de tot felul, e ca si cum as avea un al doilea servici. Prea complicat pentru o babuta, in devenire, ca mine! 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s