Amestecături

pinkfl.jpg

-Aseară ne-au ieșit în fața mașinii 2 căprioare.Era noapte și era un drum mai de țară.Bine că n-au sărit cu o secundă mai devreme.Așa,povestea a fost cu happy-end și pentru ele și pentru noi.Ele au plecat pe câmpul din stânga,în treaba lor.Noi tot înainte pe șosea,în treaba noastră.

-Îți reamintești că aparțineți uneori unor mici lumi diferite,când el nu manifestă vreun mare entuziasm că tu,nevasta,scrii la Superblog. De fapt și nevasta e în continuă îndoială,ca o … balanță. Și mai de fapt, și-a spus de la început că e foarte posibil ca această competiție ( motiv de băgare în ea,să zicem așa ) să fie punctul de pe i din blogging. Adică,într-un fel sau altul,pe creastă (cel mai bine )sau la poale (asta e, dacă e ) ,să fie piatra din cale… fără altă ocolire sau continuare.

-Ai plantat acum un an niște semințe în grădină fără să ai habar din ce floare erau exact,și ai uitat de ele,după ce ai văzut că nu se întâmplă nimic.S-a întâmplat că floarea a ieșit spre marea ta mirare și surpriză și mai mare, e floarea copilăriei tale. Parfumul pe care-l asociezi grădinii bunicilor, florile porții de la intrare, cărora le sugeai codița pentru că era dulce. Și tot nu știi cum se cheamă floarea.

-Citești cartea, după ce ai văzut filmul absolut minunat : “Ce que le jour doit à la nuit” ( scrisă de de Yasmina Khadra).

-……………………………………..

Advertisements

8 thoughts on “Amestecături

  • Buna dimineata, Mirela! Chiar asa se cheama? N-am auzit denumirea asta. Bine,n-am auzit nici alta,ma gandeam ca are un nume mai comun cumva. O sa incerc sa-l tin minte 😀 Cu miros delicat si codite tare dulci.
   Multumesc! 😉 Nu stiu cum ai ajuns la mine aici,dar ma bucur 🙂 O zi frumoasa!

 1. Daca ai stii ce raspindita e floarea asta roz-mov prin gradinile zonei!!!! Chiar daca e socotita a fi un soi de cenusareasa a florilor, e foarte frumoasa, delicata si fina…si miroase interesant!

 2. Cand vreau sa spun lucruri dragute, fara prea multe cuvinte, scriu si eu flash-uri din acestea. Coincindenta, eu le spun ”Amestecate”. 🙂 Amestecate 1, 2, 3 etc… am inceput acum vreo doi ani si am scris vreo 10, cred!

 3. Când n-ai “Nimic de spus”, se pot spune o grămada de lucruri interesante! Așa cum ai făcut tu, aici.
  Și mie-mi plac florile acestea, cu codită dulce, nici eu nu am aflat, până astăzi, cum se numesc. Oare voi reține acest nume?
  Să ai o săptămână frumoasă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s