Eu într-o poezie și o imagine :)

În 9 octombrie e ziua de naștere a lui Silving (Irina), ”daneza” noastră dragă, multitalentată și harnică. Sper să aprecieze modesta mea încercare, făcută după chipul și asemănarea…inspiratoarei!

Toți o știm și o iubim

Versurile-i le citim

Râdem mult și-apoi zâmbim

Când desenul deslușim.

Are har la poezie

Mult umor și  ironie!

Cu desene potrivite

Comice și reușite.

Și-n orice bijuterie

Pune multă măiestrie!

Are și fotografii

Zeci, sute sau poate, mii

Splendide, eu știu prea bine

Cred că ești de-acord cu mine!

Face torturi dulci și bune

Și gătește, o minune!

E o mamă minunată

Merită aplaudată!

Ați ghicit-o pe Irina?!

Iată cum apare rima!

Silving, știe ea mai bine

Sper să nu râdă de mine!

La mulți ani frumoși, cu sănătate , fericire și multe împiniri, cu bucurii din partea celor dragi, copiii tăi minunați și cel care ți-e aproape! Discretă cum ești, știu doar inițialele celor dragi ție, dar te felicit din suflet pentru felul tău de-a fi, pentru talentul la  poezia satirică, desenele haioase, originale, fotografiile minunate. Ca să nu mai vorbim de bijuteriile handmade, cu care și eu mă mândresc, arătându-le prietenilor din realitate imaginile de pe pagina ta Fb! Am lăsat la urmă cea mai mare calitate a Irinei: aceea de mamă care are grijă de scumpii ei copii, pentru care face și niște bunătăți de n-ați mai văzut, fără ca asta să-i afecteze silueta. Silving, la mulți ani!

silving-ok

Mulțumesc din inimă,Mirela! Îmi place de n-am cuvinte!

Preluat de aici.

Advertisements

26 thoughts on “Eu într-o poezie și o imagine :)

  1. Noa dara…uite ca nu ma loveste inspiratiunea si astept sa-si faca treaba…iti plagiai tehnica, doara doara! Pina revin cu urarile cele multe spun atit: Sa ne traiesti fata draga…asa cum vrei tu, unde vrei tu si cum vrei tot tu ! ❤

  2. Recunosc că la felicitare am stat puțin pă gânduri: s-o fac verde, cu păduri, sau albastră ca și Clubul Oamenilor Albaștri, înființat de tine, care să sugereze țărmul de mare cu vânt și răcoare, albastrul de cer și apă, așa cum văd adesea în pozele tale frumoase!? Și-am ajuns la concluzia că da, asta te caracterizează cel mai bine! Mă bucur că-ți place! Încă odată, La mulți ani cu fericire, draga mea Irina Silving! 🙂

  3. Ahaaaaa…deci azi e cu tortu de ala bestial , din ciocolata si cu party! 😀 Pai sa cantam “Multi ani traiasca!” si sa urez o zi de nastere minunata si tot ce visezi sa se implineasca! 🙂 La multi ani!

  4. La mulţi, mulţi ani, Irina (Silving cum te ştiu eu)! Şi felicitări Mirelei! Ce frumoasă e lumea asta a voastră…albastră cu parfum de condeie. Viaţă frumoasă să ai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s