Oameni Albaștri și povești colorate / Povestea Roșie

blueppred

Am început cu Povestea Albastră. Și cum ,atunci când gândul era doar o vagă idee, mă gândeam la roșu, cum e și o culoare frumoasă de toamnă, nu-l mai amân. Red it is!

Dacă vreți să scrieți povești roșii ,vă aștept cu drag până la sfârșitul lunii octombrie. Hm, să fie oare o coincidență că se potrivește cu luna mea? Aș zice că nu, culoarea cea mai pasională ,cum altfel?

Advertisements

12 thoughts on “Oameni Albaștri și povești colorate / Povestea Roșie

  1. Sa fie simpla coincidenta ca tocmai azi dimineata ma gandeam la tine si la promisiunea ta de a ne mobiliza sa scriem povesti colorate in fiecare luna? Abia astept sa vad ce vor scrie ceilalti. Povestea mea rosie are deja o idee conturata.

  2. Pingback: Dincolo de Roșu « Mirela Pete. Blog

      • Irina, ai și un tabel pentru înscrieri și vot?! Dacă da, să pui te rog un link. Mai sunt și alte povești, că numai pe-ale noastre le văd, dar poate azi sunt mai aiurită! 😛

      • Tabelul e la omuletul albastru, mai vizibil de atat nu le pot face pe wordpress,chestiile astea cu link-uri sunt mai potrivite pt.blogspot. Adica iti trebuie un clik si pe omulet. Sunt 3 povesti ,da. E cam greu de depistat cu sistemul asta,dar nu stiu cum altfel sa le fac mai vizibile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s