Magia Femeii

ladylilith

Articol preluat de la psihologul și numerologul (și prietenul meu bun de vreo decada si jumatate)-Anatol Basarab. 

L-am adus aici, mai ales ca motivație în a face curat în casă…haha.Că până acum făceam de necesitate, din vizualizarea plăcerii de după,când casa e curată… Acum mai am un motiv.Alung tot negativul și aduc pozitivul 🙂

Magia femeii.
Anterior, femeile atribuiau un sens sacral special activităților lor zilnice. Gătitul, brodatul prosoapelor, călcatul cămășilor – totul devine un ritual magic. Poate de aceea familiile au fost mai armonioase și mai puternice, iar oamenii mai sănătoși și mai fericiți?

5 sfaturi pentru soții :

Femeia este sursa de succes la bărbat

Cum în ziua de azi putem demonstra cunoştinţele profunde ale bunicilor noastre și le folosi pentru a ne îmbunătăți viața?

Pieptănând părul, faceţi acest lucru conștient, imaginându-vă cum pieptenele alunecă prin păr, eliminând toată energia negativă și informațiile acumulate în timpul zilei. Și energia femeilor, pe care o absoarbe parul nostru, se restabileşte. Femeia cu părul lung are o energie foarte puternică și este capabilă să creeze un cerc de protecţie pentru bărbatul drag. Soțul primeşte o protecție de la soția sa atunci când îi piaptănă parul . La slavi a existat o astfel de tradiție.

Făcând baie, efectuând procedurile cosmetice, împodobind exteriorul sau aplicând machiajul, imaginați-vă că faceţi legătura cu energiile zeițelor feminine de frumuseţe, ceea ce intră în rezonanță cu vibrațiile planetei Venus, care ne oferă tinereţe, frumuseţe, farmece și sănătate.

A crea licoarea dragostei sau de vindecare este posibil prin a prepara soțului sau unui membru din familie care este bolnav o băutură care îi place, prin a lua această băutură în mâini şi a vă imagina cum energia verde de viață, de smarald, îl umple şi șoptindu-i cuvinte de binecuvântare, rugăciunile de vindecare care vin din inimă. Această licoare va deveni un nectar, îl va hrăni și îi va vindeca nu numai trupul, ci şi sufletul.

Procesul de gătit trebuie să fie abordat ca o meditație, deci faceţi acest lucru conștient și deliberat. Dacă femeia găteşte în grabă şi este agitată sau neglijează această datorie, atunci soțul nu doreşte o relație lungă cu ea. Dacă ea investește în acest proces tot sufletul său, gătește fără grabă, iar felurile de mâncare sunt întotdeauna variate, prin urmare şi viața de familie va fi lungă și interesantă.

Frământând aluatului se poate medita la tema unităţii relației dintre membrii familiei.

Atunci când spălați lenjeria sau călcaţi cămașa soţului, simţiţi curajul și puterea lui, înzestraţi hainele sale cu forța pentru a câștiga, şi veţi vedea cum afacerile sale devin tot mai reuşite, cum vine succesul, prosperitatea și norocul. Și atunci bărbatul care va purta hainele, va fi cu adevărat capabil să ajungă la orice înălțimi.

Făcând ordine în casă, imaginaţi-vă cum din ea se duce tot ce-i sumbru, toate discordiile, negativul dispare. Și casa se umple cu lumina dragostei, bucurie şi magie. Este bine să curăţaţi casa cu flacăra lumânării, să deschideți ferestrele pentru a elibera circulația aerului, să ardeţi tămâia, să faceţi curățarea umedă și să creşteţi flori. Astfel veți atrage sprijinul tuturor stihiilor naturale și veţi obţine protecție.

Atingând un copil, imaginați-vă cum prin palmele dvs. curge fluxul de energie benefică care poate vindeca rănile trupului şi ale sufletului, calma şi umple sufletele cu o iubire divină. Astfel de contacte pot face minuni.

În tot ceia ce faceţi, înzestraţi cu dragoste și binecuvântări. Toate treburile trataţi-le ca pe un ritual, oferindu-i o semnificație sacră. Anume în aceste acte aparent insignifiante ale femeii și se manifestă puterea ei adevărată şi magică. Și fericirea vine la ea în formă de armonie spirituală, un soţ drag, copiii sănătoşi şi inteligenţi, o familie prietenoasă și puternică. Oare nu la acesta visează fiecare dintre noi?

(Pictura de Dante Gabriel Rossetti,”Lady Lilith”)

Advertisements

2 thoughts on “Magia Femeii

  1. Femeia e unica prin insasi esenta ei! Ca unii inteleg sa minimalizeze menirea si trecerea ei pe pamint , asta spune multe despre cum isi vad ei propriile mame…
    E doar o parere personala, Irino, nu ma baga in seama ca-s inca in faza de negare a rolului masculului pe pamint in afara de acela de donator de saminta. Atit si nimic mai mult.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s