Corsetul și pantalonii de piele

A trecut și întâlnirea de 20 de ani a liceului.Și n-am purtat o rochie galbenă, așa cum am crezut că-mi doresc,de parcă fusesem setată pe galben.E drept că-s deseori setată pe galben, mai ales atunci când mi-e dor de soare. Însă dintr-odată setarea s-a schimbat pe gri. Și nu oricum, ci combinat cu galben.Îmi place mie combinația asta mult, mai ales de când o văzusem odată într-o revista daneză de design interior. Atât de mult îmi intrase în cap, încât chiar mâzgălisem o fătucă în culorile astea.

Cu ceva timp înainte vacanța de vară, mă întreabă vikingul dacă am cumpărat ceva ,că a primit un e-mail de la Paypal despre o valoare de 150 euro. Zic : N-am luat nimic! Sigur? Foarte sigur! Nu ți-ai luat nicio rochie? Nu!! Hm,ciudat. Mă mai întreabă o data : Nicio rochie?? Nuuuu! Mai să se îngrijoreze de ceva necurat la mijloc. Zic : Daca ar fi fost așa, nu ți-ar fi scris ție, că doar n-au adresa ta. Da, e adevărat și asta… Și totuși? Trebuie să fie ceva spam,zic. Nu se poate altfel.

Ne-am lamurit.Era spam. Dar cineva își băgase totuși coada.Și o flutura pe la nasul meu. Rochie! N-ai auzit? Mai zic o data! Rochie?? Aha, rochie!! Ah, o rochie gri cu galben… Un oftat și degetul îmi bate aproape singur link-ul pe care îl folosesc doar pentru ocazii speciale- cumpărat rochii,adică. Pentru serbările școlare ale fetelor. Mai tastează degetul tot singur : grey yellow dress. Am avut apoi o banuială că totuși coada aia de care ziceam mai sus, fluturată, avea un deget.Fără chip.Doar o coadă și un deget.Care se plimba acum pe pagina 1… 2… 3… zău așa,la ce mă uit aici? Nu sclipește nimic, e târziu, vreau să dorm,auzi?? 4… Gata,mi-a ajuns! 5… 6…. !!!??!! Stai așa! Stai! Dă clik pe imagine! Doamne, dar asta e rochia mea! Gri cu galben! Poftim? Are și corset?? Da,desigur că are și corset, cum altfel,dacă e creată pentru mine.  E minune! Corset n-am purtat decât o dată, la rochia de mireasă. Visez la corseturi în taină, nimic nu te face să te simți precum un corset.Sau un pantalon de piele.

Mulțumesc, dragă Spam-ule! Sau dragă obsesie. Sau dragul meu viking, că ai folosit cuvântul rochie. Dacă spuneai bocanci, nimic n-ar mai fi fost la fel.

Pantaloni de piele.Toată (mai) tinerețea mi-am dorit, în studenție mai ales. Nu știu de ce, n-am avut. Avusesem ceva la un moment dat, dar nu atât de mulați cum mi-ar fi placut. I-am purtat însă cu destulă mândrie.

Ce mi-a venit ieri să probez pantalonii ăia pe care la prima vedere nici nu i-am băgat în seamă? Am trecut pe lângă ei, m-am întors. Erau moi ca o lenjerie de pat când te ia somnul.  Ieri i-am primit!  zîmbește vânzătoarea, îmbietor. Sunt foarte confortabili.

Adevărat ! Nu dorm pe ei, dar mai că am dormit cu ei.În ei. Aș fi făcut spaghete în ei,dacă nu mi-ar fi fost teamă de uleiul de măsline.

Pantaloni  de piele la aproape 40 de ani și după 3 copii? Yes,baby! Și nu știu cum, dar parcă sună mai victorios decât la 20 de ani.

Advertisements

15 thoughts on “Corsetul și pantalonii de piele

 1. Chiar sună victorios, şi e victorios. Şi mor de ciuda. Vreau si eu pantaloni de piele. E visul meu…era să zic ascuns…dar, na, că-i public acum. Şi chiar aş dormi de drag şi cu drag in ei, cu ei. Pune şi un sâc, sâc…la finalul articolului că aşa e corect. Bravo ţie! Şi rochia? Ce ai făcut cu rochia? Şi unde ai mai găsit pantaloni veritabili de piele? Vinde-ne pontul…să fim şi noi…victorioase. Poate…

  • Rochia gri? E in dulap, asteapta si alte ocazii 🙂 Pantalonii nu-s piele veritabila, desi suficient de scumpi, dar stateau prea bine pe mine,nu mi-a trecut prin cap ca as putea proba,ca m-ar putea interesa… A fost prea neasteptat 😀 Si-apoi, lasa,ca oricat umblu eu dupa natural,parca pielea e altceva,cand stii de unde vine. Dupa ce i-am luat ,m-am mai uitat si pe la celelalte magazine, insa desi erau, nu mi-a placut nimic precum astia. Si da, feeling-ul,sau satisfactia e mult mai mare,piele ori ba.

 2. :))
  ehe…sa stii ca suna mai bine. te felicit! mai erau? ca vreau si eu vreo doua perechi! 😛
  eu am avut in tinneretile mele. de fapt era costum:pantaloni si sacou cu ghete cu platforme si tocuri de 20 cred…faceam ravagii in discoteca :))

  • Starnim o moda noua! Mamele de 40 de ani ,cu pantaloni de piele 😀 Nu-ti zic ce fata a facut vikingul :)) Cica nu credea ca-s stilul. Zic : pai cum sa crezi,cand tu ma stii mai degraba mama ,in ultimii 10 ani. I-am mai zis sa zica mersi,ca nu toate mamele de 40 arata inca bine in pantaloni de piele 😀 Acu ii place 😀

   • 😀 😀 😀 da-mi voie sa ma amuz copios !
    Eram mai mult decit sigura ca vikingul tau va face o prealunga fata vis-a-vis de ai tai nadragi nurlii….si , hai recunoaste ca asa-i! Parca-s facuti pentru a face-n ciuda potentiei masculine! ‘Intentiei’ ….am vrut sa scriu! 😀
    In subconstientul lui cred ca i s-a aprins o luminita care-l blinguie de-a binelea!
    Si mai e o chestie: de ce mama masii trebuie ca, dupa 40-50 musai sa purtam baticuri sau poale ca ale bunicii sa nu se mai vada, Doamne fereste, niscaiva piciorus firoscos ??? Zau daca pricep…

   • Da’ stii, dupa ce i-a trecut socul si fata lunga, mi-a zis azi ca vorbea cu fetele si ele ziceau ca le place,si ca mama nu stiu carei colege- care e grasa tare- n-ar incapea in asa pantaloni. Pe urma l-a sunat sora-sa(mai mica ca mine cu 2 ani,mama de 4 copii), si din vorba,a intrebat-o ce parere are de pantalonii de piele ,la care raspunsul ei : e visul meu!! :)) Am zis, trecem la pantaloni de piele! Acum e momentul,nu la 20 😀 Pentru ca meritam,vorba l’Orealului :D.

   • Da’ zau ca-l macina problema nadragilor! Nu era mai simplu sa…. fluiere admirativ, sa te tzuce zdravan, sa-ti mai dea un extra venit pt. inca o pereche de impricinati si sa te scoata la o beuta intr-un pub ca sa se laude cu fomeia lui?
    Da’ asta-i doar in imaginatia mea balcanica care nu se pasaleste defel cu a vikingului tau!
    😀 cred ca l-ai bagat in ceata absoluta si inca-i confuza! Ia trimite-l domne la o reciclare-n Romanica…

   • Cand m-a vazut in blugi a fluierat admirativ,la pantalonii de piele nu merge :)) Astia transmit un alt semnal ,probabil :))
    Propun Mirelei : Parfumul pantalonilor de piele :)) Merge combinat cu Parfumul Cețurilor,ala recent 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s