Oameni Albaștri și povești colorate / Povestea Albastră

bluepp_pe

Mă întrebam nu de mult cum ar fi niște povești colorate. Fiecare să aibă culoarea ei. Pe atunci aș fi început cu povestea roșie. Între timp a apărut povestea fetei albastre.  Și apoi mi-am zis : ce-ar fi sa aud mai multe povești albastre? Așa,pentru sufletul meu care are mare nevoie de albastru zilele astea.

Vă invit la o scriere albastră! Dacă aveți povești albastre, lăsați link-ul poveștii mai jos, la omulețul albastru și ochios. Sau poate vă inspiră un albastru din lumea voastră. Le voi aduna tot aici,cu grija albastră. La sfârșit vom găsi  împreună cea mai albastră poveste și așa, ca de început ,în loc să tăiem panglica, vom lega povestea  cu un colier albastru marca Silvings . Ce ziceți, ne albăstrim?

PS : Faceți referire și la povestea voastră despre Oamenii Albaștri și Poveștile Colorate de aici,cu linkul aferent . De ce rămân oamenii albaștri? Pentru că doar ei pot scrie frumos și colorat.

Ne întindem la povești până pe 23 septembrie inclusiv. De pe 24 pînă pe 30 alegem prin vot povestea cea mai albastră,să nu zic cea mai frumoasă,pentru că sunt convinsă că toate vor fi frumoase, dar fiecare le va percepe altfel. Pe 1 octombrie aflăm care e această poveste. Și apoi în octombrie vom alege o altă culoare, dar până atunci mai e timp.

Să curgă cerneala albastră! 🙂

calb

Ochi albaștri ca la broașteLife is but a dream are cele mai multe voturi.7. Acolo se duce colierul albastru. Să se întâmple vise frumoase 🙂

Advertisements

54 thoughts on “Oameni Albaștri și povești colorate / Povestea Albastră

  • Ma bucur ca-ti place,Vienela! Eu tocmai am scris albastru, si am mai scris si alta data, asa ca nu mai pot acum sa dau mai mult albastru,dar sper să fie atata albastru,incat sa fie nevoie de vesta de salvare 😀

 1. Eu sunt albastră in devenire, desi am o obsesie cu această culoare. Dar mai ştii expresia ” situaţia e albastră”. Să sperăm că doar seninul se va aduna pe aici.

 2. Si mie imi place ideea! 🙂 M-am bucurat sa aflu de Grupul Oamenilor Albastri si sa fac parte dintre membri! 🙂 Voi incerca sa fac față “provocarii” 🙂
  Am citit “Marea ta albastra” si am citit “Amintiri albastre din vise rontaite” scrisa de Adriana. Ce sa mai comentez?! Super-minunate! 🙂

  • Zina, eu zi ca oamenii pot ramane albastri- ca asta inseamna ca’s oameni frumosi,senini,care cauta frumosul- si ei pot face si lucruri colorate. De aia am si scris la post :Oameni albastri si povesti colorate. Nu crezi?:)
   Te imbratisez 🙂

   • Ba da, cum sa nu ! Mai ales ca mie mi-au placut nespus de mult oamenii albastri din Avatar.
    Adaug aici ca linkul din primul meu comentariu este pentru ”Oameni albastri si povesti colorate”.
    Nu sunt prea sigura ca asta ai vrut, te rog sa nu-ti pierzi rabdarea si sa-mi scrii exact ce trebuie sa fac, daca nu am facut bine ! 🙂

 3. Pingback: Perete de dărâmat | SILVING

 4. Unfortunately, we have many political “blue peoples” in Norway at the moment!
  This has led to a change of government. It is very sad, if you ask me!
  I do not like the blue political opinions.

  (from Google translate: Din păcate, avem mulți “oameni albastru” politice în Norvegia în acest moment! Acest lucru a dus la o schimbare de guvern.
  Este foarte trist, dacă mă întrebi pe mine!
  Nu-mi place opiniile politice albastre.)

  • Well Hans,my people are blue because they are serene and peacefull and positive,and have good vibrations. So my blue people are good and nice 🙂 I named like that all the people that make me feel good with what they do,or by what they are,as I am tired of reading,hearing,seeing all kind of bad things around.
   I am guessing that yours are not exactly the same,am I right? Sorry to hear that about Norway.

 5. Pingback: Albastru în albastru | Iubesc Viaţa

  • Da, e simplu,Dana 🙂 Am un omulet albastru sub postul cu Oamenii Albastri,pui acolo link-ul si voilà! Hai, albastreste-te,ca asa imi place sa ma albastresc si eu cu voi 🙂

 6. Oaw, ce colier! Felicitari, din mainile tale ies lucruri tot mai frumoase
  Din pacate nu am timpul necesar sa scriu o poveste albastra acum . Dar le mai citesc pe ale voastre

 7. Pingback: Pandele, Gica si matusa Marioara | lt.mala

 8. Am votat, dar te rog mult să mă scoți din listă, după cum se vede NU m-am auto-votat și nici nu meriit, am participat în afară de concurs! Serios, pot mult, mult mai mult de-atât, atunci n-am înțeles despre ce-i vorba. Cu drag!

  • Mirela, puteai sa te auto-votezi,ca asta nu se vede si nici nu cred ca e interzis 🙂 Nu cred ca am cum sa te scot de acolo, nu cred ca mai pot face modificari,ori nu vad eu cum,dar pare ca e odata ce e link-ul cu polls acolo,asta e.Bine ar fi sa mai vina si altii din afara,ca asa ne votam fiecare :)) Hai sa n-o luam asa in serios, e doar o poveste si o joaca 🙂 Te pup!
   PS : Lasa ca ne arati tu ce poti data viitoare,la alta culoare 😉 (desi noi stim deja 🙂 )

   • Ba Mirela, eu as face asta.Pentru ca daca mie nu-mi place,cum sa placa altuia? Mie de exemplu,poezia mea chiar imi place.Mi-amintesc exact si momentul cand am scris-o,am terminat-o pe la 2 noaptea,mi-amintesc ce simteam,ce vedeam… Nu stiu altul ce simte cand o citeste,daca ii place ori ba, dar cat traiesc oamenii pe pamant vor fi gusturi si simturi diferite.Si eu de obicei fac si opinie separata,adica gustul meu nu coincide cu al marii majoritati.O fi bine, o fi rau, nu-mi pasa.Eu zic ca-i bine,ca mereu am mers contra turmei.Si nu din incapatanare,ci pentru ca asa am simtit,nu eram parte din turma,nu ne potriveam.
    Asa ca, azurul tau e de concurs,si tu trebuie sa crezi asta mai intai. Iar concursul asta e o joaca, data viitoare nu va mai fi.Va scrie cine va vrea,daca va vrea si gata.

 9. Pingback: Să găsim cea mai albastră poveste! :) | SILVING

 10. Si eu am votat, sa stiti! Acum doua zile, chiar (parca). 🙂 Dupa ce trimit comentariul incerc sa aflu daca vad “situatia” voturilor. 🙂 De zici ca nu se ingesuie lumea la vot ma gandesc daca ar fi fost posibil (sau ar fi o idee buna) sa pui “tabelul pentru vot” pe FB? Ar sti si ceilalti ca pot vota. 🙂 Zic si eu.

 11. Pingback: ALBASTRU, CULOAREA CERULUI, A MARII...

 12. Pingback: Oameni Albaștri și povești colorate / Povestea Roșie | SILVING

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s