The Winner !!!

I liked the song from the moment I first heard it, I liked the girl,their performance… Next year, we are going to watch the Eurovision show live on the spot!

Mi-a plăcut cântecul de când l-am auzit prima dată, mi-a plăcut fata, interpretarea ,tot. La anul o să fim acolo, să vedem în direct show-ul! Mă gândeam eu că soarele meu  din vis e semn bun, că prea era frumos și portocaliu precum decorul cîntecului 😉

(foto din featured image : dr.dk )

Advertisements

17 thoughts on “The Winner !!!

    • Am zis si eu de multe ori ca nu ma mai uit,dar la urma urmei e un show,e o data pe an, ma uit, daca n-am altceva de facut. Cred ca e prima data cand imi place melodia castigatoare,de altfel.

  1. Mai…desi nu am urmarit show-ul, ascult cu reala placere cintecelul asta desi, pe ici pe colo, parca ar fi oaresce loc de mai bine! Insa, per ansamblu, mi-a placut.

    • Mai,unde era loc de mai bine ? 😀 Cred ca la Norvegia era loc de mai bine,ca era putin cam intrerupta intre refren si restul,parerea mea.Adica asteptam refrenul,ca restul era neinteresant.Asta daneza mi s-a parut armonioasa de la cap la coada.Oi fi subiectiva? 😀

      • Eu ma bucur ca asa sper sa am ocazia sa merg si eu o data sa vad live spectacolul asta.Ca Norvegia mai castigase acu niste ani,Azerbadjan la fel, dar danezii n-au mai castigat din 2000,cu un an inainte sa vin eu.De ce il ascult mai mult,de aia imi place mai tare 🙂 Si fata la fel, de ce o vad mai mult,out of stage, imi place.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s