Normal seize doll /Manechin la dimensiuni normale

6220126-model

Like mine, I would say :D. In a store in Åhléns , Sweden. Photo from from becka.nu

……………..

Precum ale mele,adică.Într-un magazin în Åhléns, Suedia.Fotografia a captat atenția după ce a fost postată pe pagina de FB Women’s Rights News.

Advertisements

15 thoughts on “Normal seize doll /Manechin la dimensiuni normale

    • Nu stiu reactia domnilor.Doar un domn a comentat aici 🙂 Da’ ma gandesc ca le-ar placea,cum sa nu? Si noua,si lor.Ca arata de parca ai pe ce pune mâna 😀

      • Fostul meu prof’ de anatomo-patologica(un crai de curte veche :D) avea o vorba si-mi permiti sa citez din intelepciunea unor ‘clasici’:” Femeia trebuie sa aiba ce trebuie. ..Mai ales in partile esentiale.” Si-n acel moment desena, in aer, cu palmele , o clepsidra! Si-si mai continua zicerea facind aluzie la spinele iliace ale ‘anorexicelor moderne’ si care pot intepa sau rupe oaresce, pe oaresundeva….

      • Mi se pare normal,cine vrea sa se intepe? 😀 Numa sa ramana clepsidra,ca si astea se pot uniformiza si ajung un fel de patrate .

  1. Da domne! Arata foarte bine. Are forme, cum este normal sa aiba o femeie. Moda asta in care toate starurile si modelele mor de foame si se straduiesc sa arate precum o adolescenta de 13 ani, fara nicio forma, este tare aiurea si impotriva firii. Eu sunt foarte curioasa ce parere au domnii. Cum este mai sexy? 1,75m si 40 de kile, snur drept, sau forma feminina, cu rotunjimi normale, nici prea mult nici prea putin? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s