Everything/ Twist of Love

I only heard the name Anna Vissi before. But one of these days, somewhere,someone mentioned this ballad. It is amazing, I would say. Plus, the Danish song .The year is 2006 and it is Eurovision.

………………….

Auzisem în treacăt de Anna Vissi,dar atât.Într-una din zilele astea,ascultând niște piese de Eurovision,cineva a menționat balada asta. Am cautat-o,am ascultat-o și n-am înțeles cum de n-am auzit-o înainte,mi-ar fi rămas în minte. Apoi am cautat anul. 2006.Atunci câștigaseră urâții ăia de Lordi,care mă făcuseră să îmi promit solemn că nu voi urmări în veci evenimentul ăsta.Desigur,promisiunea a ținut până în următorul an.La cât de rar ma uit la tv, mă pot uita măcar la un spectacol de muzică. În același an,Danemarca a avut un cîntec care mi-a plăcut mult, un rock n roll.A ajuns pe ultimul loc,nemeritat.Și totuși,cum de mi-a scăpat balada asta? Țin bine minte cum.Fata noastră cea mare avea pe atunci abia 2 ani împliniți și tare mai era dificilă cu somnul.Și mă chinuiam s-o adorm,și stăteam cu orele în camera ei,că nu de multe ori,când credeam că adormise,încercam să ies tiptil,mă auzea ma simțea cu antenele ei supersonice și asta era,o luam de la capăt.Și atunci știu că eram cu ea, și îî zisesem soțului să facem schimb măcar la melodia României .Că nici pe el nu-l voia,ar fi stat mai degrabă. În fine.Acum am ascultat melodia asta de vreo cîteva ori,și o pun și aici, că or mai fi și alții ca mine,care habar n-au avut de ea. Și poate le-ar plăcea s-o asculte așa ca mine, dimineața,la micul dejun. Energizează.Asta, altele.Muzica,adica. Apoi te apuci liniștit și cu mintea limpede de traduceri ,de creat sau de ce mai ai de făcut. Să ne energizăm mai întâi,spun!

Și cîntecul danez care nouă ne-a plăcut tare mult,dar dintr-un motiv necunoscut,a ajuns în coadă. Let’s twist!

Advertisements

3 thoughts on “Everything/ Twist of Love

  1. Nu pot zice ca m-a dat pe spate melodia cit a facut-o camasa….un soi de reinventare a portului popular dupa care-s realmente in love!!!! Hmmmm…mi-au ramas ochii lipiti de ea!
    Intr-o alta ordine de idei, danezii tai chiar au reusit sa ma energizeze! Excelenta piesa, mi-a placut!

      • Esteeeee ! Bagat la bookmark pt. a fi reascultat ! Mai…stii cum se zice “un sut in dos, un pas inainte”, poate ca peste ceva timp vor fi VIP-uri, cine stie? Mi-ar placea sa se intimple asta pt. ca au ce spune prin muzica pe care-o fac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s