Dulce-sarat

De ziua sotului, nevasta se simte de parca ar fi ziua ei. De dimineata ,mare surpriza,aparatul foto nu mai are nimic.Nu stiu ce-a avut doua zile,dar ce mai conteaza.Bine ca si-a revenit si a trecut la treaba intensiva. A avut de ce, a fost o zi plina de gusturi si mirosuri,de la tot felul de mâncaruri,pâna la deserturi de ciocolata,vanilie si alte nebunii care se topeau in gura sub ochii azatori ai soarelui.Anul trecut ziua asta a fost foarte rece si ploioasa,vreme de haina de toamna.Anul asta, pentru prima data de care-mi pot aminti, a fost de camasi subtiri,rochite si sandale.

Aerul mirosea pregnant a mare si alge inca de cänd am iesit din casa,nici asta nu-mi amintesc sa mai fi simtit.E clar ca dupa o masa copioasa trebuie o plimbare sanatoasa,unde altundeva decât la marea care ne-a chemat inca din prima clipa. Apa neobisnuit de calda,soare cât cuprinde, copii fericiti, pescarusi nelipsiti,barci,vapoare,crabi,gust de sare.Ziua asta am savurat-o din plin, cu multa bucurie. Acasa, pielea imi are inca miros de soare si gust de apa de mare.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

10 thoughts on “Dulce-sarat

  1. Scuza-ma ca sunt asa direct, dar mai bine nu ti se repara aparatul, asa de la sine, decat sa ne lasi cu buzele umflate aratandu-ne asemenea frumuseti. Rusine sa ii fie aparatului)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s