Copaci in lumina

Fotografia mea m-a inspirat la putina meditatie. Imi place cum s-a potrivit momentul,mai ales ca a fost si o coincidenta.Nu l-am ales,dar m-am bucurat ca a iesit asa.Imi place copacul cu ramurile si ramurelele lui multe. Imi place forma lui.Imi place mai ales cum imbratiseaza lumina, cum sta semet in ea ,cum coroana i se inchide in jurul soarelui si se deschide totodata lui.N-am putut sa nu ma gandesc la viata care graviteaza in jurul soarelui. La noi care venim aici din lumina, la noi in care exista lumina ,la noi care toti suntem sclipiri de lumina.E adevarat ca uneori exista si umbre,ca stam parte in umbra ,precum copacul.Dar lumina e si atunci deasupra noastra. Mai sunt ramurele in umbra.Mai mergem si noi pe carari intunecate.Dar la un moment dat soarele patrunde iar peste tot.Si la un moment dat ne gasim si noi iar soarele nostru interior.Suntem copaci stralucitori.Suntem copaci in lumina.

In timp ce scriam,fata mea mai mare se juca creând. Fara sa-i spun, fara sa vada ce fac, a creat un copac. O alta concidenta frumoasa.Poate  ca noi suntem copaci, sau poate ca lumea noastra intreaga e un arbore.

Advertisements

One thought on “Copaci in lumina

  1. Iar în timp ce noi contemplăm acel copac, şi el, la rândul lui, ne priveşte cu aceeaşi curiozitate şi melancolie poate. Un gând pe care fiica ta l-a exprimat intuitiv, atât de bine, împodobind copacul ei cu ochi iscoditori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s