Frumusetea unei zile

S-a terminat cu grandoare la mare. Unde altundeva, când o ai lânga tine? De fapt e fiord, nu e marea in toata splendoarea ei,insa vederea se deschide spre zari si se ghiceste contopirea cu cerul undeva mai departe.Adevarul e ca imi da o oarece senzatie de siguranta sa stiu ca stam doar lânga un colt de mare,ma bucur de frumusetea apei si de mirosul algelor si prezenta scoicilor fara sa am si teama unei mari involburate si furioase in zilele de furtuna.

O  zi cu un cer de un albastru azuriu in care se putea oglindi pamântul in cel mai mic detaliu, n-ar fi putut avea un altfel de sfârsit decât in locul care aduna in causul sau apa ,cer ,soare si pescarusi.Locul unde mintea se goleste si inima se umple. O armonie de multe culori ,trairi si respiratii adânci.

This slideshow requires JavaScript.

in un din poze se vede Spitalul iluminat de soare ,iar in fata lui gradinita inaintea unui sir de blocuri.Altfel spus, fata mea are parte de rasarituri de soare multe si frumoase.

Advertisements

2 thoughts on “Frumusetea unei zile

  1. Dulce reverie. Oare privirea ta, atraså de cer şi apă, n-a dat şi de coasta Suediei, profilată la orizont? Iar dacă respiraţia ta a fost suficient de adâncă sunt sigur că ai simţit şi un iz al pădurilor de brad de aici, din Småland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s