Pâine de dependenta

Spuneam acum ceva timp de niste pâinici foarte rapid de facut. Eu am devenit dependenta de ele. Atât de usor se fac incât le recomand cu aceeasi caldura pe care o emana ele când le scot din cuptor si miros imbatator. Sunt atât de practice incât nici nu mai cumpar pâine.Si le mai fac si dupa cum vrea gustul meu. Care in ultima vreme are chef doar de ceapa si cascaval. Partea buna e ca poti inlocui oricând gustul cu altul când te plictisesti. Partea si mai buna e ca pot sa am de dimineata pâine fierbinte ,miros imbietor si in plus mai multa caldura in casa, care nu strica niciodata pe timpurile astea de petrecut la gura sobei.Partea cea mai buna e ca e si sanatoasa, pentru ca-mi aleg faina mea integrala de alac bio, drojda bio,sarea de mare.

Ultima transa de pâinici/chifle : au in compozitie ceapa tocata, pe deasupra cascaval ras si când imi amintesc mai pun in aluat si o lingura de ulei de masline. Nici nu mai ai cuvinte sa le descrii, si nici nu poti de altfel, ca oricum ai gura plina.

4 thoughts on “Pâine de dependenta

  1. no asta da:) cand am citit foarte repede, mi-am zis “asta-i de mine”.
    O sa caut faina integrala bio, drojdie la fel (altfel nu am in casa ca nu folosesc la nimic) si in curand am sa fac un test. Multumesc de reteta:)

    • sa vezi ce simplu e, oricine poate s-o faca. Iti dai seama ca se poate face si cu faina normala,cu drojdie ne-bio.Sau poti pune juma-juma, daca n-ai mai facut cu faina integrala, pt.ca e o trecere destul de semnificativa,s-ar putea sa nu-ti placa doar cu faina integrala.

  2. noi, daca cumparam paine este doar neagra si cu tarate si se ne place gustul. Acuma se gaseste si in Ro faina si drojdie bio/integrala asa ca nimic nu ma opreste:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s